12 Temmuz 2009 Pazar

Hedefleri için Kasımpaşayı Seçmek



Röportajda 2 yıldır Freiburgda idim sonra isviçrenin y kulübü ile anlaşmak üzere iken Ahmet abi Kasımpaşa'nın beni istediğini söyleyince "hiç düşünmeden" kabul ettim diyor. Ne kullanır, neyle beslenir bilinmez ama fenerde oynadığı dönemde de düşünmediği belli idi. Hala akıllanmamış ve hala düşünmeden yaşamaya devam ediyor görünen. Allah hedeflerine ulaştırsın diyelim ne diyelim.

Bu arada bu Ahmet abi dediği şahıs Ahmet Bulut. Bu adamı bir incelemek lazım. Oyuncularını kümeye oynayan takımlara kakalama gibi bir alışkanlığı mevcut sanki. Bilen arkadaşlar hatırlatıversinler sanırım Tuncayın menejerliğinide bu kardeş yapıyordu. Hedefleri olan, büyük bir kulüp olan Middlesbrough'ya gitmişti oda.

2 yorum:

  1. :) Tam bir komedi. Bu hedefler neymiş biz de öğrenmek isteriz. Paşa'ya lafımız yok ama bu kadar zor ve saçma kendini, kararını ve transferini ifade eden bir sporcuylada karşı karşıya kalmak gülünç.

    Erdinç Şehit olabilir mi Tuncay'ın menajeri, tam hatırlamıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Haklısındır, Erdin Şehit imiş, Volkan'ın menejeri de bu arkadaş imiş. Dur hepsini bir araştıracağımi alem gazeteci görsün:)

    YanıtlaSil