26 Ağustos 2009 Çarşamba

Kürt Teröristler İngilterede




Fotoğraf AA veya DHA dan değil. The Sun gazetesinden. Olayda Diyarbakırda geçmiyor. Allah büyük bu kadar da üzerine olur mu? Allah'ın hikmeti oluyor. Ağızlarını gere gere terörden dem vuranların üzerine modern avrupadan, futbolun beşiğinden ingiltereden nefis bir örneğimiz var.

Çeşitli bloglarda da yorum olarak görüş belirtmiş idim. Futbol takipçileri arasında kendini bilen küçük bir grubun yanında kendini kulübü ile bulan çok büyük bir fanatik kitle mevcuttur ve bu kitle çok ufak bir kıvılcım ile ateş alabilecek kadar gazlıdır.

Her zaman her yerde defaatle gerçekleşen olayların benzeri diyarbakır da olunca TERÖR diye, Diyarbakır kümeye diye öfke kusanlar için sakinleşme vakti.

Bu arada bir grubu ısrarla yaftalarsanız bir süre sonra yaftayı üzerlerinden atamaz hale gelirler. Konuşanlar Türkiye'nin doğusunu pek bilmez ama TERÖR denilen illetden canı yanan Ankaralı, İstanbulludan çok Vanlı, Diyarbakırlı, Hakkarilidir. Mutedil olmalı, hafıza sahip olmalı, manisada olanları da hatırlamalı, avni akeri de hatırlamalı ve hepsinin üzerine kulağında maytap patlatılan Dida'nın yerde yatarkenki görüntüleri izlenip bu kadar abartılmamalı. Kişiselleştirilmemeli.

Bu arada yanlış anlaşılıyor bu olanların normal olduğunu düşünüyorum, doğru olduğunu düşünüyor değilim.

3 yorum:

  1. Diyarbakırspor'un şikeden tehdite, saha olaylarından rakip soyunma odasına gaz vermehe kadar giden pis geçmişi bu maç sonrasında verilen tepkileri büyütmüştür. Kıyas yapılan örnekler ile ayırmak lazım.

    YanıtlaSil
  2. haklısında o bahsettiklerini rizesinden tut keçiörengücüne kadar türkiyede neredeyse yapmayan anadolu takımı yok mubarek. Buna kızıyorum bu konuda tüm anadolu takımlar diyarbakır kadar kirli neredeyse. Bizim her ligin sonunda avrupanın büyük bahis firmaları bizdeki bazı maçları tahtadan kaldırıyorlar. Kızmam buna.

    YanıtlaSil
  3. Tüm Anadolu takımları Diyarbakır kadar kirli değil.. Yani bence...

    YanıtlaSil