18 Ağustos 2009 Salı

Flaş Gelişme!


Haber aynen bu başlıkla servis ediliyor ve bu haberi bu şekilde servis eden sitelerin ne editöründen, ne yazarından tek bir eleştiri bile yapılmıyor. Üstüne nerdeyse 1.5 yıldır süren görüşmeler sırasında ve sonuçlanma aşamasına gelinen şu günlerde dahi bir tek federasyon yetkilisi ve/veya diğer kulüp yetkilisi konuşmuyor?

Yahu Süper Ligde oynayan 3 takımın yetkilileri bir araya geliyor ve aralarından birini nasıl şampiyon yaparlar onu tartışıyor, 3 saat kendi aralarında pazarlık edip bunu basına aynen bu cümlelerle açıklamakta beis görmüyorlar!

Toplantının ardından bir açıklama yapan Melih Gökçek, "Ankaragücü'nün 100. yılında Ankara halkı şampiyonluk bekliyor. Biz tüm güçlerimizi birleştirmeliydik ve bugün bu yüzden biraraya geldik. Ankara'ya şampiyon bir takım nasıl kazandırırız diye bugün görüşmelerimizi yaptık. 100. yıla yakışan bir takım yapacağız. Ankaragücü Kulübü için büyük bir stat projemiz var. Ankaraspor ile ilgili olarak da yeni bir yol izlenecek. Ancak önemli olan şu anda Ankaragücü. Tüm imkanlarımızı Ankaragücü için seferber edeceğiz. Bu yıl hazırlık dönemimiz. Gelecek yıl asıl Ankaragücü'nü göstereceğiz. Ben ve diğer arkadaşlarımız Ankaragücü için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın istediği şampiyonluğu yaşatacağız" dedi.

Bu nasıl bir süper ligdir? Nerde bu ligin temizligcileri! bunca sene çok şike söylentisi duydum, gördüm, oluşuna şahit oldum, devre arası istifa eden teknik adamlar dahi gördüm ancak bu kadar aleni, bu kadar pespaye, bu kadar pişkince yapılan bir rezilliğe ilk defa şahit oluyorum!

"Bu sene hazırlık dönemi imiş" lafa bak! Esas haltı gelecek sene yiyeceklermiş! Bu takımların kendi aralarında yapacakları maçlar ne olacak bu sene? veya içlerinden biri düşme hattına girdiğinde diğer rakiplerle mücadele edenler neler yapacaklar? ufacık hatır gönül şikelerine dahi hucum eden medyanın kodamanları nerdeler. Yoklar, 2 yıldır zaten yoklardı ve bu yokluk sonucu pişkinlik doğdu zaten.

1 yorum:

  1. ulan nasıl iştir hakkatten bu, ankaraspor'lu futbolculara , teknik heyetede üzülüyorum, onlar robot değil m.gökçek, insan onlar, senin gibi, sen bu açıklamaları yaptıktan sonra onlar sırtlarındaki bu lekeyi naısl temizleyecek hadi onu halletti, bu kenara itilmişlik psikolojisi direkt siz küme düşün demek değil de ne.

    YanıtlaSil